INTRAVET EVENIMENT DE MULTIPLICARE – BUCUREȘTI

Pe 9 noiembrie 2023, ADDE a organizat Evenimentul Multiplicator Erasmus + INTRAVET (Innovative Training for VET Digital Readiness), la care au participat reprezentanți precum director/manager al organizației VET, Profesionist VET (profesor de discipline de specialitate IPT/master instructor/tutor), Manager/reprezentant al unei companii implicate în organizarea de activități de practică pentru studenții IPT. Evenimentul a avut loc în București, România, la sediul Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu”, un important furnizor public de IFP.

Obiectivul proiectului INTRAVET a fost de a sprijini profesorii din disciplinele tehnice să-și dezvolte și să-și adapteze materialele de formare, concentrându-se pe competențele lor digitale, care încă nu sunt adecvate, și să dezvolte conținut inovator de formare și instrumente practice pentru a sprijini furnizorii de VET să își dezvolte capacitatea de a să răspundă provocărilor legate de digitalizare, prin îmbunătățirea competențelor legate de dezvoltarea digitală strategică.

Agenda evenimentului a cuprins următoarele subiecte:

1. Contextul și prezentarea Proiectului INTRAVET: Scop, obiective, activități, parteneri, rezultate;
2. Rezultatul proiectului 1: Setul de instrumente pentru pregătirea digitală VET și rețeaua INTRAVET/comunitatea online
3. Rezultatul proiectului 2: Formare pentru competențe digitale pentru profesori și formatori VET
4. Sesiune Î/R: Feedback de la participanți Idei de îmbunătățire, aplicații practice, sustenabilitate

Toate rezultatele și materialele INTRAVET pot fi accesate direct prin intermediul site-ului intravet.eu, au statut OER și sunt disponibile în engleză, italiană, poloneză și română. Site-ul web și cele două platforme de rezultate vor rămâne active pentru o perioadă de cel puțin 3 ani de la finalizarea proiectului.

 

 

 

 

Acest proiect este finanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Sprijinul Comisiei Europene pentru pregătirea și publicarea acestui comunicat de presă nu constituie aprobarea conținutului care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută a informațiilor conținute în acesta. 2021-1-RO01-KA220-VET-000025260

Galerie Imagini