Dragi prieteni, ANAF a publicat formularul 230!. Află cum poți susține A.D.D.E..

Marea noutate este că toate ONG-urile beneficiază de 3.5%, indiferent de domeniul de activitate, iar contribuabilul poate opta pentru redirecționarea sumei pentru o perioadă de 2 ani.

Atenție, termenul de depunere este 25 mai 2020.

VENITURI DIN SALARII SAU PENSII:

VENITURI DIN ACTIVITĂȚI INDEPENDENTE:

VENITURI MIXTE DIN SALARII SAU PENSII ȘI DIN ACTIVITĂȚI INDEPENDENTE:

  • descarcă declarația 230 dacă ai avut în 2019 venituri MIXTE din salarii sau pensii și activităţi independente și optezi să ne susții activitățile pentru 2 ani – 230_OPANAF_614_2020-VENITURI-MIXTE-2-ANI
  • descarcă declarația 230 dacă ai avut în 2019 venituri MIXTE din salarii sau pensii și activităţi independente și optezi să ne susții activitățile pentru 1 an – 230_OPANAF_614_2020-VENITURI-MIXTE-1-AN

Procesul este gratuit, adică pe contribuabil nu îl va costa nimic în plus.

Cum se poate realiza depunerea cererii:

Pentru suport în completarea formularului vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail info.adde@yahoo.com’’’ sau telefon 0733917757.

Prin proiectele inițiate de noi dorim să aducem un plus în dezvoltarea tinerilor. În acest sens, am inițiat și desfășurat cu ajutorul vostru activități ce au vizat educația pentru dezvoltare durabilă  în care au fost implicați elevi şi profesori  din toată țara. De asemenea, prin parteneriatele internaționale am deschis porțile cunoașterii pentru menbri din asociația noastră și parteneri de toate naționalitățile, din toate zonele țării, dornici de a cunoaște noi culturi, de a face schimb de impresii, idei, de a-și face noi prieteni, de a  participa la discuții, de a-și dezvolta spiritul de cercetare, critic și de inițiativă.

Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative avem nevoie în continuare de susținerea voastră!